REFERENCE

Tisak kiosk u Arena Centru Zagreb

11.07.2017. 14:06:02

Tisak d.d. je najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova, telekom operatera te ostalih proizvoda.Tisak je ujedno i jedina distribucijska kuća koja svaki proizvod može u roku od 24 sata distribuirati na bilo koje mjesto u Hrvatskoj, 365 dana u godini.

Kiosk za Tisak isporučen u Arena Centru Zagreb

EUROmodul je projektirao individualni tip kioska za TISAK d.d., montiran u Zagrebu unutar najmodernijeg trgovačko-zabavnog shopping centra  Arena. Arena Centar je dom 10 velikih, preko 200 srednjih i manjih trgovina te Interspara, najveći hipermarket u Hrvatskoj.

Kiosk modernog i suvremenog dizajna

Montažni objekt Tisak d.d., dinamičkog i suvremenog izgleda, namijenjen je u svrhu prodaje štampe te za lakšu i bržu komunikaciju s potrošačima. Izvedeni su otvori maximalne prodajne površine sa izložbenim vitrinama, reklamnim vitrinama, reklamnim krovnim kapcima i prodajnim pultovima te njegova ukupna večličina iznosi dužine 4000 mm, visine 3300 mm i širine 2200 mm. Sastoji se od dva dijela, prednji i stražnji dio. Kiosk je sastavljen od elemenata adekvatne težine i dimenzija za ručno montiranje na lokaciji.

Iskoristljiva površina osvjetljena sa LED rasvjetom

LED rasvijeta osvjetljava interijer i eksterijer kioska različitim intenzitetom i rasporedom LED rasvijete. Zbog maksimalno iskoristive prodajne površine i njegovog minimalističkog dizajna, primarnost dobivaju proizvodi tiska i sitna potrošna dobra. Kiosk je izrađen  po narudžbi i želji naručitelja.

Izvedba kioska po želji i zahtjevima naručitelja

Konstrukcija je čelična, cinčana i bojena u boji prema zahtjevu naručitelja te ostakljena kaljenim staklom. Rolo vrata su cinčana i plastificirana s električnim motorom (alternativa je i ručni rol).