REFERENCE

POST IT montažna jedinica

24.08.2017. 07:07:43

EUROmodul projektirao je montažni objekt za Pošta Slovenija u Ljubljani, na parkiralištu Lidl trgovine u trgovačkom centru Rudnik.Za lakšu i bržu pristupačnost proizvoda, prehrana u vanjskoj jedinici kupcima je dostupna  24 sata dnevno, svaki dan u godini, čime se omogućuje lak pristup odabranim poštanskih i bankarskih usluga, posluživanje klijenata uz PS paketomata ,bankomat i Nova KBM odabranih proizvoda Ljekarne u Ljubljani.

Sa suvremenim dizajnom i zanimljivom ponudom, a prije svega učinkovitu i brzu uslugu i jednostavan „non-stop” dostupnost predstavlja novu prekretnicu u razvoju i radu Post Slovenije kao pošte budućnosti. Samouslužni uređaj PS 24/7 Pošta Slovenije u Ljubljani se sastoji od međusobno povezanih strojeva, koji omogućuju korisnicima razne usluge.

Kupci mogu sami izvršit isporuku običnih pisama, kupiti različite omotnice i paketa za pakiranje, razglednice, čestitke, poštanske marke i druge proizvode iz automata. Na paketomatu oni lako mogu primati i slati pakete, koristiti bankomat Nova KBM ili podizati gotovinu i plaćati račune. Ljekarne Ljubljana nude proizvode na stroju te u svako doba dana i noci kupac ima mogucnost opskrbe ljekova. Njegova specijalnost je omogućujući pomak na razlicite destinacije i po mjeri usluga za potrebe korisnika na novo mjesto.

Projekt EUROmodul Design Studia  kao monumentalni urbani element

Post IT Kiosk je projektiran u EUROmodul Design Studiu kao monumentalni urbani element Pošte Slovenija , te svojom funkcionalnošću i intuitivnošću formira sadržajnost mikrolokacije, valorizira je i brendira.Kao predložen, kiosk ne zahtjeva radnika već samo povremeno pražnjenje i punjenje od strane poštanskih djelatnika, uz održavanje ostalih višenamjenskih komponenti.

PostIT  poštanski paketomat je kiosk višenamjenskog sadržaja koji je je namjenjen samoposluzi  i sastoji se od slijedećih osnovnih elemenata:

reklamna krovna kapa sa sve četiri strane osvijetljena fluo pozadinskom rasvjetom.

nadstrešnica 5+5 mm kaljeno sigurnosno staklo sa print folijom koja ima do 70% spriječavanja sunčeva svjetla. konstrukcija nadstrešnice u sebi sadrži dekorativnu LED rasvjetu

self service poštanski kiosk omogućuje slanje i primanje poštanskih pošiljki i korištenje osobnih poštanskih pretinaca 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, sve dane u godini. Svaki poštanski pretinac ima zaseban ključ koji koristi njegov vlasnih.

reklamne vitrine City light Backlight osvijetljena sa ROTO sustavom izmjene plakata (do 3 plakata)

bankomat non-stop 24/7. kiosk omogućava smještanje raznih tipova bankomata, raznih veličina i sustava sa prednjim ili stražnjim punjenjem novčanica.

vendomat non-stop 24/7. vendomat je uređaj koji se može koristiti za različite namjene: pića, jednostavne obroke (sendviče), slatkiše, sladoled i slično.

Kiosk karakterizira kvadratni dizajn sa istaknutim, osvjetljenim elementima. Konstrukcija je načinjena od čeličnih cinčanih profila sa ispunom od poliuretanskih panela i metalnim kazetama u odgovarajućoj boji po želji naručitelja. Unutarnja oprema kioska obuhvaća statički proračunate elemente sa podom, zidovima i stropom. Elektroinstalacija se radi prema zahtjevima svih ugradbenih elemenata i aparata.

 

POST IT montažna jedinica
POST IT montažna jedinica