REFERENCE

Montažni objekt za KIA vozila - prodajni salon

04.11.2016. 15:29:03

Montažni objekt za KIA prodajni salon vozila

Projektirali smo, proizveli i montirali po želji kupca (custom made) objekt montažne gradnje veličine 127m2 sastavljen od 8 kom. EUROSTANDARD kontejnerskih modula dim. 6m x 2,43m, termoizoliranih PU120mm za potrebe KIA MOTORS prodajnog autosalona KIA u Švicarskoj. 

Proizvodnja visokog standarda

Stolarija montažnog objekta sastoji se od aluminijskih profila sa termomostom te troslojnim staklima obostrano VSG (sigurnosno staklo) sa elektronski samozatvorivim panik sklopom i nadzorom ulaza. PVC prozori su sa vanjskim žaluzinama i ručnim upravljanjem.

Elektroinstalacija je izvedena sukladno Švicarskim propisima i normama. Rasvjetu sačinjavaju LED stropne lampe sa skrivenim elektroinstalacijama. Grijanje i hađenje izvedeno je inverter klima uređaijma sa vanjskim jedinicama uklopljenim unutar fasade objekta. Panik rasvjeta za sigurnosne izlaze izvedena je prema normativima u slučaju nestanka struje.

  • Montažni sklop opremljen je sanitarnim prostrom sa WC školjkom, ugradbenim vodokotlićem, umivaonikom, protočnim bojlerom te komplet skrivenim vodovodnim instalacijama.

SHOWROOM - Objekt prilagođen prodaji automobila

S obzirom da objekt služi kao salon automobila, pod ima projektiranu nosivist od 500 kg/m2, a na dijelu objekta koji gleda prema prometnici ugrađene su fiksne staklene stijene dimenzije 2,0 x 2,5 m, tako da se mogu vidjeti izloženi automobili u salonu. Na jednom modulu ugrađena su garažna vrata za ulaz i izlaz vozila. Na krovu je izrađena konstrukcija za prihvat aluminijske reklame, te nadstrešnica 5,0 x 1,0 m iznad ulaza u objekat sa oborinskim vertikalama. Objekt je postavljen na asfaltirano parkiralište, a u svrhu nivelacije objekta i prenošenje opterećenja na tlo koriste se ploče od recikliranog gumenog materijala sa visokom čvrstoćom.

Personalizacija proizvodnje prema individualnim željama

EUROmodul je jedan od rijetih proizvođača koji omogućuje svojim klijentima maksimalnu personalizaciju u projektiranju i proizvodnji montažnih objekata prema njihovim željama, u skladu sa modernim zahtjevima tržišta.

Montažni objekt za KIA vozila - prodajni salon
Montažni objekt za KIA vozila - prodajni salon