REFERENCE

Montažni objekt za novi izgled interijera

31.08.2017. 14:41:01

EUROmodul je proizveo unikatni izložbeni kontejner po mjeri  (custom made) , prema zahtjevima autokuće NEOSTAR – Zubak,te je projekt namjenjen za potrebe bolje prodaje i prezentacije novih vozila autokuće .

 

Auto Zubak d.o.o., tvrtka osnovana s vizijom stvaranja potpunog doživljaja u automobilskoj industriji, bavi se prodajom i održavanjem motornih vozila, a čine ju ovlaštena prodaja i servis brandova Volkswagen, Škoda, Audi te AutoZubak Neostar – servis za sve marke vozila i prodaju rabljenih vozila.

Izložbeni prostor

Na zadovoljstvo investitora prostor u kojem će se na reprezentativan način predstavljati postojeći modeli vozila kao i noviteti osvježen je prema  visokim standardima našeg poduzeća Euromodul i našim proizvodima. Objekt je izložbenog karaktera te je svojom konstrukcijom prilagođen za izlaganje automobila u zatvorenim prostorima. Pri realizaciji različitih projekata partnerima je uvijek na usluzi stručni tim Product dizajna i  tehnički ured koji će ponuditi kvalitetna i optimalna rješenja, a zajedničkom sinergijom riješiti i najzahtjevnije situacije s kojima se možemo susresti pri planiranju i realizaciji projekata. Užitak nam je bio iz svojeg dugogodišnjeg iskustva , široke palete proizvoda i sustava osmislit modularni objekt kao salonski prezentacijski i reklamni prostor za novitete.

Dimenzije objekta: 6058x3000x2791mm

Opis:Objekt je sklopljen od ručno prenosivih elemenata čije dimenzije omogućuju sastavljanje predmetnog objekta unutar drugih objekata gdje nije moguć pristup transportnih vozila. Svi spojevi elemenata su vijčani, tako da je moguće rastaviti objekt te ga transportirati i sastaviti na drugoj lokaciji, što ga čini pogodnim za izlaganje na raznim eventima i sajmovima.

Konstrukcija: Konstrukcija objekta u potpunosti je prilagođena svojoj namjeni. Podna konstrukcija izrađena je od pocinčanih pravokutnih profila sa  višeslojnim drvenim pločama, ljepljenim fenolnim vodootpornim ljepilom, kao završnim konstrukcijskim slojem, na koji je moguće postaviti bilo koju završnu oblogu prema željama investitora. Kapacitet opterećenja podne konstrukcije iznosi 1000kg/m2 površine. Stupovi i krovni profili objekta izvedeni su od hladno valjanih profila od pocinčanog čelika, koji svojim oblikom omogućuju razvod električnih kablova potrebnih za opremanje objekta. Zidovi i strop su izvedeni od poliuretanskih sendvič panela koji su dodatno obojeni u boju po želji investitora.

Montažni objekt, Neostar-Auto Zubak
Montažni objekt, Neostar-Auto Zubak