REFERENCE

Automatska javna sanitarija MEGANOVA-Portugal

02.10.2017. 11:51:10

EUROmodul proizveo je  jedinstveni automatski WC prema zahtjevima države Portugal.Novi projekt je automatska sanitarna jedinica MEGANOVA opremljena automatskim kliznim vratima koja omogućuje korištenje  prostora i ostavljajući prostor  za WC zahvaljujući senzorima.

Sanitarni objekti pogodni su za korištenje muških i ženskih osoba, kao i za osobe s invaliditetom (radijus okretanja 1,6 m), prostor koji odgovara primjenjivim europskim pravilima o pristupačnosti. Unutarnji dizajn sanitarnih objekata dizajniran je tako da nema oštrih rubova koji mogu predstavljati opasnost za korisnike.

Unutarnja oprema:
- Stol za presvlačenje, nehrđajući čelik
- Modul za ruke higijenski, nehrđajući čelik (sapun, pranje, sušenje)
- Vertikalne tračnice, od nehrđajućeg čelika
- Dvije vješalice za odjeću
- Tipka SOS (alarm), audiovizualna
- WC školjka od nehrđajućeg čelika
- Magic Box II DESINFECTOR jedinica za čišćenje, sušenje i dezinfekciju WC školjke WC sjedala
- Unutarnja rasvjeta
- Osvjetljenje panike
- Rukohvati od nehrđajućeg čelika za osobe s invaliditetom
- Ogledalo
- Otpad od nehrđajućeg čelika
- Dozator za toaletni papir
- grijač za sanitarni i tehnički prostor
- oznaka, WC s piktogramima
- WC omogućen za muškarce / žene / osobe s invaliditetom

Interijer

Interijer je dobro osmišljen i opremljen antivandalom. Osnovni koncept toaleta se može vidjeti iz rasporeda. Toalet je podijeljen u dvije vrste prostora - korisnički prostor koji je pristupačan za korisnike toaleta i službeni prostor koji služi za nadzor i skladištenje. Svi elementi su dobro zaštićeni iz tehničkog prostora tako da antivandal koncept EUROmodul toaleta pridaje na vrijednosti dugotrajnosti - elementi su veoma dobro zaštićeni iza zida i ne mogu se ukrasti i teško ih je polomiti. 

Unutrašnja završna obloga stvara vizualnu senzaciju i održava antivandal karakteristike posebno kada se koriste HPL (high pressure laminates). HPL uzorci postoje u mnogo boja sa različitim dizajnom tako da mogu da odgovore na potrebe svakog korisnika - kontaktirajte nas za detaljnije informacije. 

Oprema

Oprema instalirana unutar toaletnog prostora se sastoji (pored WC školjke) od antivandal modula za pranje ruku sa tri senzora: dispanzer za tekuči sapun,otisna slavina i sušenje ruku. Bojler se može instalirati po zahtjevu. 

Preklopni stol za presvlačenje djece i za menjanje pelena. Vješalice za odijeću (dva para) su pozicionirane za odrasle/djecu/osobe sa invaliditetom. 
Ventilacija je napravljena tako da uvijek održava sviježinu unutar toaleta. Ventilacija je kombinirana sa osvježivačem zraka. 
Svjetla sa uštedom električne energije spadaju u "eco firendly" proizvode. 
SOS alarmno dugme pridaje na sigurnosti korisnika. Kada se aktivira stvara audio-vizualne signale van toaleta koji informira da je osoba unutar toaleta potrebna pomoć. 
Panik svjetlo se aktivira u slučaju nestanka struje ili nekog drugog problema sa unutrašnjim svjetlom i pokazuje vrata za izlaz. 
Klima uređaji se instaliraju na lokacijama sa visokim temperaturama. 

Dizajn

Dizajniranje toaleta se može primijeniti i na manualne i na automatske toalete, u različitim modelima korisničkih prostora.Automatski, samočisteći toaleti povećavaju higijenu i zadovoljstvo korisnika jer čiste dasku WC školjke poslije svake upotrebe i također skevencijalno se pere pod. 

 

MEGANOVA - Portugal
MEGANOVA - Portugal