REFERENCE

Kiosk "Pošta" Hrvatska,Supernova

20.11.2017. 12:27:40

Idejno riješenje montažnog objekta EUROmodul za „Pošta“ Hrvatska

EUROmodul je proizveo montažni objekt za  hrvatsku poštu koji je smješten u shopping centru SUPERNOVA u Zadru ,u namjeni da proširi prodaju i pristupačnost kupcima.

EUROmodul dizajn koji zagorava jednostavnost i prepoznatljivost

Prepoznatljiv dizajn stiliziranog roga EUROmodul je riješio vrlo uočljivim izgledom i oplemenio ga led rasvjetom kako bi naglašenost brenda bio u potpunosti uočljiv. Hrvatska pošta već više od dvadeset godina izdaje poštanske marke kojima svijetu predstavlja nacionalnu kulturnu i povijesnu baštinu, kao i nacionalne prirodne ljepote. Primarno poštanske marke su jedan od dokaza plaćanja poštarine, a tijekom povijesti, već duže od stoljeća i pol postale su „veleposlanici“ svojih zemalja i naroda.

EUROmodul uvijek ide korak više te je za ovaj montažni objekt namjenio i opremio kompletni radni unutarnji prostor sa svim potrebnim radnim spremnicima i plohama.

Montažni objekt koji je isključivo dizajniran za hrvatsku poštu ,sastoji se od poda ,nosivih zidova i krova.

Konstrukcija

Konstrukcija je čelična a vanjski zidovi su presvučeni u antracit ploče koje daju dodatni suvremeni izgled.Nosivi i dekorativni okvir izrađeni od čeličnih toplo cinčanih hladnooblikovanih profila. Svi spojevi okvira i spojevi limova i okvira međusobno su zavareni i zaštićeni cink premazom. Vidljivi okviri i limovi završno obojeni shop primerom i poliuretanskom dvokomponentnom antracit bojom ( bojanje automobilskom tehnologijom ) ili  sukladno narudžbi.

Materijal: čelična podkonstrukcija oplemenjena iverica

Dimenzije: 3000x3940 mm

 Rasvjeta  / LED

Rasvjeta objekta  izvodi se sa LED rasvjetnim tjelima koja zadovoljavaju osvjetljenost zadane kvadrature kioska po EU normi za radnom jedinicom osoblja i prostorije za goste. U sklopu kioska izvedena je i dekorativna LED rasvijeta sa vanjskim reflektorima koji osvjetljavaju logotip objekta.