REFERENCE

Swisscom Homebase prezentacijski sklop dva kontejnera na kat

05.12.2016. 08:56:33

Uredski kontejnerski sklop proizveden po mjeri za SwissCom iz EUROmodul EUROSTANDARD kontejnera koji se postavlja u dvije različite varijante za evente i prezentacije. Sklop se sastoji od 2 kontejnera dimenzija 6,0 x 2,4 vanjske visine 2,8m. Svaki kontejner posjeduje i dva zasebna ulaza, koji se koriste ovisno o varijanti slaganja objekata.

Objekti na dva nivoa

Uz donji kontejner nalazi se i donji podest koji je djelomično natkriven sklopivom nadstrešnicom. Gronjem kontejneru pristupa se preko stepeništa i gornjeg podesta koji ujedno služi i kao terasa. Objekt je napravljen za tvrtku Swisscom za potrebe prezentacije na raznim eventima.

Kvalitetni EUROmodul profili za specifična konzolna opterećenja

Konstrukcija kontejnera je izrađena od kvalitetnih EUROmodul profila od pocinčanog čelika, dodatno ojačanim UPN profilima kako bi se povećala nosivost konstrukcije zbog specifičnih konzolnih opterećenja. Ćelična konstrukcija bojana je u RAL 7016 antracit sivu boju sa zaštitnim premazima u komori za bojanje. Termička izolacija zidova, podova i krova izvedena je od poliuretanskih panela debljine 120 mm. Staklene stijene su od dvostrukog VSG stakla 4 + 4 mm. Unutrašnjost objekta regulirana je automatskom klimom.

Atraktivne staklene stijene

Pročeljima objekta dominiraju atraktivne staklene stijene. Kvalitetna konstrukcija i brza montaža i demontaža garantira korisniku jednostavno premještanje sa lokacije na lokaciju. Tehnička specifičnost ovog proizvoda je u tome što osim mobilnosti omogućava korisniku i transformaciju iz jednog koncepta u drugi brzo i jednostavno.

 

 

 

Homebase sklop dva kontejnera na kat
Homebase sklop dva kontejnera na kat
Homebase sklop dva kontejnera na kat