REFERENCE

Ponosimo se našim dugogodišnjim iskustvom, kvalitetom proizvoda i tisućama odrađenih projekata. Ovdje ćemo vam pokazati samo neke od njih...

Izdvojena referenca

Posljednje reference

Kiosk "Pošta" Hrvatska,Supernova

Idejno riješenje montažnog objekta EUROmodul za „Pošta“ Hrvatska

EUROmodul je proizveo montažni objekt za  hrvatsku poštu koji je smješten u shopping centru SUPERNOVA u Zadru ,u namjeni da proširi prodaju i pristupačnost kupcima.

Custom made biljetarnica -Zaton holiday Resort

Za potrebe Zaton Holiday Resort turističkog kampa, EUROmodul je projektirao, proizveo i montirao model montažne biljetarnice za novoizgrađeni Miniature Golf te Felt Golf teren, u sklopu activity parka Zaton Holiday Resorta koji je „Turisthotelov“ najkvalitetniji kamp u Hrvatskoj.

Automatska javna sanitarija MEGANOVA-Portugal

EUROmodul proizveo je  jedinstveni automatski WC prema zahtjevima države Portugal.Novi projekt je automatska sanitarna jedinica MEGANOVA opremljena automatskim kliznim vratima koja omogućuje korištenje  prostora i ostavljajući prostor  za WC zahvaljujući senzorima.

SANITARNE PROJEKTNE KABINE

SANITARIJE PO ZAHTJEVU KUPACA

Pošto se većina sanitarnih objekata ili kabina izrađuje prema individualnom zahtjevu, često imaju individualnu specifikaciju ili se postavljaju na specifičnu lokaciju, zbog toga postoje ograničene mogućnosti šta se može napraviti, optimizirati ili promijeniti.

Montažni objekt za novi izgled interijera

EUROmodul je proizveo unikatni izložbeni kontejner po mjeri  (custom made) , prema zahtjevima autokuće NEOSTAR – Zubak,te je projekt namjenjen za potrebe bolje prodaje i prezentacije novih vozila autokuće .

 

POST IT montažna jedinica

EUROmodul projektirao je montažni objekt za Pošta Slovenija u Ljubljani, na parkiralištu Lidl trgovine u trgovačkom centru Rudnik.Za lakšu i bržu pristupačnost proizvoda, prehrana u vanjskoj jedinici kupcima je dostupna  24 sata dnevno, svaki dan u godini, čime se omogućuje lak pristup odabranim poštanskih i bankarskih usluga, posluživanje klijenata uz PS paketomata ,bankomat i Nova KBM odabranih proizvoda Ljekarne u Ljubljani.