Outdoor i indoor pepeljare

Outdoor i indoor pepeljare

Pepeljare za vanjsku i unutarnju primjenu EUROmodul dio su uličnog namještaja - urbane opreme, dizajnirane da se uklope u različitu urbanu arhitekturu, trgova, parkova, shopping centara. Jednostavan su, funkcionalan i logičan izbor svakog urbanog središta.

Suvremen i moderan dizajn

Pepeljare se odlikuju suvremenim dizajnom i kvalitetnim materijalima kao što su nehrđajuči čelik ( inox ) i cinčani čelik - prašno bojan (plastificiran) u RAL boju po izboru. EUROmodul outdoor i indoor pepeljare učestalo se kombiniraju sa proizvodnom kolekcijom posuda za smeće.

Proizvodnja outdoor i indoor pepeljara

Proizvodimo različite tipove outdoor i indoor pepeljara za parkove, trgove, za privatne vrtove, za škole, gradske i ulične prostore, u različitim litražama sa različitim sistemom gašenja cigareta.

  • samogasive pepeljare
  • standardno skupljanje opušaka u unutarnju posudu

Nudimo vam mogućnost proizvodnje individualnih i personaliziranih tipova pepeljara, prema vašem idejnom dizajnu, odabiru materijala i dimenzijama. U suradnji sa kreativnim odjelom EUROmodul design studia kreirat ćemo za vas vizualizacije, prototipove i osigurati kvalitetnu finalnu proizvodnju.

CARBON.edition linija je proizvoda izrađena od vruće cinčanog ili nehrđajučeg čelika ( INOX ) u kombinaciji sa karbonskim vlaknima ( carbon fiber ). Karbonska vlakna su eksluzivanmaterijal, lagan i čvrst, otporan na habanje. Najčešća uporaba karbonskih vlakana je u avio i auto industriji.

Montaža pepeljara na različite podloge

Pepeljare se mogu postavljati na različite podloge. Temeljenje na lokaciji je moguće na nekoliko osnovnih načina te druge izvedbe koje definiramo prilikom svake izrade:

  • samostojeće, sa podnom pločicom za učvršćenje na betonsku podlogu (učvršćenje se vrši sa tri ili četiri vijka) - STANDARDNO
  • samostojeće, sa proširenom podnom pločom (bez učvršćenja u podlogu - uglavnom za interijere)
  • samostojeće, sa produženim stopama (betoniranje u 'čašicu', mokri beton)
  • zidne, sa pločicom za učvršćenje na zid (učvršćenje se vrši vijčano)
  • zidne, sa obručem za učvršćenje na postojeći stup (učvršćenje se vrši vijčano, s tim da se unaprijed definira promjer stupa)