Solarna pametna klupa SMART VERTIGO WiFi 4G internetom i punjačem mobitela

Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Dizajner: Karlo Babic
© by EUROmodul design studio
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Pametna klupa SMART VERIGO
Materijali: Cinčani čelik u boji antracit (RAL 7016 odnosno druga boja po izboru) ili inox AISI 304 / 316
HPL laminati
carbon fiber
Ostalo: 4 x USB priključka za punjenje telefona i tableta
LED rasvijeta
Solarni paneli 140W + 44Ah baterije

Pametna urbana oprema za moderne gradove

Solarna pametna klupa za parkove i gradske trgove SMART VERTIGO izrađena je od cinčanog čelika praškasto bojanog (plastifikacija) u RAL boji po izboru ili od nehrđajučeg čelika AISI 304 ili 316 sa sjedištem od kaljenog laminiranog sigurnosnog stakla ukupne debljine 10mm ispod kojeg se nalazi solarni panel od 140W. Naslon klupe proizvodi se od više dostupnih mateirjala kao što su; drvo, HPL, karbonska vlakna. Klupa je dostupna u varijanti bez naslona i stolom - vidi fotogaleriju.

Konstrukcija klupe

Podkonstrukcija proizvodi se od vruče cinčanog čelika standardno praškasto bojenog u antracit 7016 odnosno po zahtjevu naručitelja ili nehrđajučeg čelika - inox AISI 304, 316

Naslon klupe

Standardna površina naslonjača izrađuje se od HPL (visokotlačni laminati, high pressure laminates) u boji ili imitaciji drva. HPL ploča je visokokvalitetni građevinski proizvod koji se između ostalog koristi za trajne balkonske i fasadne obloge. Ova ploča je izdržljivi visokotlačni laminat prema standardu EN 438, tip EDF s iznimno djelotvornom zaštitom od vremenskih utjecaja.

Standardno, eksterijer ploča ima s obje strane dekor. Jezgra je vatrootporna, površina ne blijedi i otporna je na vremenske utjecaje zbog dvostruko čvrste smole. Proizvodnja se odvija u laminatnim prešama pod velikim pritiskom i visokom temperaturom. Eksterijer ploča je za primjenu u građevinskom području dobila potrebnu CE oznaku.

Odlikuju je brojna dobra svojstva: vrlo je otporna na vremenske uvjete, dekorativna je, ne blijedi, samonosiva je, dvostruko kaljena, nesavitljiva, otporna na ogrebotine, neosjetljiva na hladnoću, otporna na otapala, neosjetljiva na toplinu, dobro se čisti, lagana za montažu, pogodna za sve vrste vanjske primjene, otporna na udarce.

USB punjač, LED rasvijeta, WiFi 4G internet 

U sklopu dizajna profinjeno su uklopljeni USB punjači za mobitele i tablete sa lijeve i desne čeone strane klupe, dok ambijentalna LED rasvijeta osvijetljava podnožje klupe te pridodaje profinjenost ambijenta u noćnim satima.Dodatna oprema uključuje i 3G/4G router - ultra brzi internet sa WiFi antenama za bežićni pristup. Router je moguće programirati na naćin da se ogranići download i upload brzina po korisniku kako bi svi korisnici WiFi mreže uživali iste performanse. SIM kartica za 4G router ne dolazi sa klupom već je isto potrebno ugovoriti sa pružateljem telekom usluge.

 • ​STANDARDNA OPREMA
 1. solarni paneli
 2. 4 x USB punjač
 3.  100Ah baterije
 4. 140W solarni panel
 • DODATNA OPREMA
 1. LED rasvjeta
 2. 4G WiFi internet router
 3. bežično punjenje mobitela
 4. naslon klupe
 5. Stanica za mjenjere temperature i vlažnosti zraka, geolokacija montirane klupe na Google Maps ( log do 12 mjeseci na dediciranom serveru )

SMART VERTIGO - solarni paneli

Autonomni sustav SMART VERTIGO sastoji se od solarnih panela jačine 140W sa baterijama ukupnog kapaciteta 44 Ah. Kapacitet je optimalan za punjenje mobilnih telefona i tableta kao i LED ambijentalnu rasvijetu koja se nalazi u podnožju klupe. Solarni paneli ugrađuju se u sjedište te su zaštićeni laminiranim polikarbonatom debljine 10mm.

SMART VERTIGO spada u skupinu pametne urbane opreme koja nudi višekratne prednosti tijekom njihove ekspolatacije i korištenja. Klupa podiže svijest građana za estetski lijepim i funkcionalnim, snižava razinu vandalizma (ono što je lijepo i skladno rijeđe se vandalizira). Mjesto gdje se SMART VERTIGO klupa postavlja odražava moderno, inovativno mjesto za stanovanje. 

Temeljenje

Temeljenje se vrši na dva osnovna načina postavljanje na lokaciju, alternativno vijčano ankerima u beton.

KLUPE I LEŽALJKE (37 modela)