O NAMA

EUROmodul tvornice

EUROmodul je vodeći proizvođač urbane i reklamne opreme, kontejnera i modularnih objekata u Europi s proizvodnjom u Hrvatskoj (Rijeka) I Srbiji (Nova Pazova). Uz našu paletu proizvoda, mi smo također jedan od najvećih. Naši proizvodi mogu se naći na ulicama i gradskim trgovima diljem Europe i Svijeta. EUROmodul je dobio brojna priznanja za dinamičan razvoj i uspjeh u poslovanju, kao i za napredne inovacije i dizajn od svjetski poznatog i priznatog žirija, REDDOT product design 2010 i iF product design 2011!

2013. godine EUROmodul je proširio proizvodne kapacitete u Srbiji na ukupno 20000 m2 te se proizvodnja odvija u dvije tvornice.

EUROmodul je početkom lipnja uspješno završio projekt izgradnje i opremanja proizvodno-poslovnog objekta za proizvodnju modularnih objekata na području Industrijske zone Bakar na Kukuljanovu, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt pod nazivom »Povećanje konkurentnosti poduzeća EUROmodul d.o.o. kroz izgradnju i opremanje nove tvornice« započeo je u kolovozu 2016. godine, kao rezultat uspješne prijave na otvoreni poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, kompetentnost i razvoj MSP-a.

Kako bi povećali efikasnost vlastitih proizvodnih procesa i udovoljili potražnji tržišta za većim količinama i bržim rokovima isporuke kao i potražnji za većim i kompleksnijim modularnim objektima, EUROmodul je pokrenuo projekt gradnje nove tvornice vrijedan više od 24 milijuna kuna, a u čijoj provedbi Europski fond za regionalni razvoj sudjeluje sufinanciranjem u iznosu od osam milijuna kuna.

Izgrađeni proizvodni pogon, veličine 6.500 m2, smješten je na području Industrijske zone Bakar na Kukuljanovu te obuhvaća radionički i upravni prostor kao i prateće infrastrukturne objekte, dok je njegovo opremanje uključivalo dobavu dizalice, kabine za lakiranje te potrebnog namještaja. U radionici će se proizvoditi i opremati pretežno modularni objekti poput kontejnera, kioska, modularnih zgrada, urbane opreme, reklamne opreme kao i slični proizvodi iz standardne ponude tvrtke EUROmodul.

Ulaganjem u novi pogon za proizvodnju modularnih objekata, cilj je bio povećati konkurentnost samog poduzeća, kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu, ostvariti pozitivan učinak na prodaju inovacija poduzeća te u konačnici pridonijeti gospodarskom razvoju lokalne zajednice posebice otvarajući nova radna mjesta.

 

Postanite partner

Širenjem naše proizvodnje i prodaje, EUROmodul je susreo partnere i klijente širom Svijeta. Budite slobodni kontaktirati nas ako ste zainteresirani postati dio tima !