O NAMA

Design

EUROmodul Design Studio kreira i dočarava naše vizije i ideje bolje od samih fotografija. Skupina entuzijasta koji čine EmDS svojim kreacijama ruše ustajale barijere urbane opreme - uličnog namještaja. Suradnjom sa naručiteljima, projektantima i arhitektima ostvarujemo viziju u proizvod.

Usluge dizajna i vizualizacije vaših projekata

obratite nam se sa idejom ili projektom kojeg želite vizualizirati ili animirati te ćemo Vam ponuditi kvalitetu uslugu koja pruža 3D realizam !

REDDOT design award - product design 2010
Product desing manager i osnivač EUROmodul design studia Karlo Babić, nagrađen je sa REDDOT design award za product design 2010 - AETERNA COLLECTION u kategoriji arhitektura / urbana oprema. REDDOT institucija svake godine održava natječaje za dizajnere i arhitekte iz cijelog svijeta čije radove ocjenjuje te nagrađuje renomirani žiri od 27 članova koji čine profesori i doktori dizajna/arhitekture iz 27 različitih zemalja svijeta.REDDOT je najprestižnija nagrada u svijetu dizajna!

iF design award: product design 2011
nagrada dodjeljena je PAPILLON.urban element proizvodu koji predstavlja ikonu modernih urbanih središta, dizajnera Karla Babića.iF design award je natjecanje jedno od tri najvažnijih svjetskih natjecanja u dizajnu i odvija se svake godine od 1953. na dalje. Ugledni stručnjaci iz cijelog svijeta odabiru nositelja titule Design Award Winner određene godine. Proizvodi odlikovani oznakom iF predstavljaju najaktualnije smjernice na području dizajna.

Knowhow

Dugogodišnje iskustvo, ostvareni projekti idejni projekti, nacrti, vizualizacije, proizvodna dokumentacija i reference čine naš Knowhow.

Design - idejni projekti

U suradnji sa eminentnim arhitektima EUROmodul je i njihove vizije uobličio u stvarne proizvode.