NOVOSTI

Pročitajte aktualnosti iz našeg poslovanja, pogledajte najzanimljivije nove proizvode koje smo razvili, velike serije proizvoda koje smo isporučili...

Custom made biljetarnica Resort Zaton

15.11.2017.

Za potrebe Zaton Holiday Resort turističkog kampa, EUROmodul je projektirao, proizveo i montirao model montažne biljetarnice za novoizgrađeni Miniature Golf te Felt Golf teren, u sklopu activity parka Zaton Holiday Resorta koji je „Turisthotelov“ najkvalitetniji kamp u Hrvatskoj.

vezani proizvod

Automatska javna sanitarija MEGANOVA-Portugal

15.11.2017.

EUROmodul proizveo je  jedinstveni automatski WC prema zahtjevima države Portugal.Novi projekt je automatska sanitarna jedinica MEGANOVA opremljena automatskim kliznim vratima koja omogućuje korištenje prostora i ostavljajući prostor  za WC zahvaljujući senzorima.

vezani proizvod

POST IT montažna jedinica

01.09.2017.

EUROmodul projektirao je montažni objekt za Pošta Slovenija u Ljubljani, na parkiralištu Lidl trgovine u trgovačkom centru Rudnik.Za lakšu i bržu pristupačnost proizvoda, prehrana u vanjskoj jedinici kupcima je dostupna  24 sata dnevno, svaki dan u godini, čime se omogućuje lak pristup odabranim poštanskih i bankarskih usluga, posluživanje klijenata uz PS paketomata ,bankomat i Nova KBM odabranih proizvoda Ljekarne u Ljubljani.

vezani proizvod

Tisak kiosk u Arena Centru Zagreb

11.07.2017.

Tisak d.d. je najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova, telekom operatera te ostalih proizvoda.Tisak je ujedno i jedina distribucijska kuća koja svaki proizvod može u roku od 24 sata distribuirati na bilo koje mjesto u Hrvatskoj, 365 dana u godini.

saznaj više

Projekat - 35 sanitarija za gradilište u Kazakhstanu

07.04.2017.

EUROmodul individualno je projektirao i proizveo 35 komada javnih autonomnih toaleta namjenjenih gradilištu kompanije iz Kazakstana. Sanitarije su kontejnerskog tipa, sa odvojenim muškim i ženskm korisničkim prostorima, a u svakom prostoru se nalaze po dve WC kabine sa vakum sustavom WC školjki.

Toaleti imaju ugrađenu anti-vandal EUROmodul sanitarnu opremu od nehrđajučeg čelika INOX AISI 304 (wc školjka, vodokotlić, umivaonici, ogledala).

 

saznaj više