NOVOSTI

Pročitajte aktualnosti iz našeg poslovanja, pogledajte najzanimljivije nove proizvode koje smo razvili, velike serije proizvoda koje smo isporučili...

POST IT montažna jedinica

01.09.2017.

EUROmodul projektirao je montažni objekt za Pošta Slovenija u Ljubljani, na parkiralištu Lidl trgovine u trgovačkom centru Rudnik.Za lakšu i bržu pristupačnost proizvoda, prehrana u vanjskoj jedinici kupcima je dostupna  24 sata dnevno, svaki dan u godini, čime se omogućuje lak pristup odabranim poštanskih i bankarskih usluga, posluživanje klijenata uz PS paketomata ,bankomat i Nova KBM odabranih proizvoda Ljekarne u Ljubljani.

vezani proizvod

Tisak kiosk u Arena Centru Zagreb

11.07.2017.

Tisak d.d. je najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova, telekom operatera te ostalih proizvoda.Tisak je ujedno i jedina distribucijska kuća koja svaki proizvod može u roku od 24 sata distribuirati na bilo koje mjesto u Hrvatskoj, 365 dana u godini.

saznaj više

Projekat - 35 sanitarija za gradilište u Kazakhstanu

07.04.2017.

EUROmodul individualno je projektirao i proizveo 35 komada javnih autonomnih toaleta namjenjenih gradilištu kompanije iz Kazakstana. Sanitarije su kontejnerskog tipa, sa odvojenim muškim i ženskm korisničkim prostorima, a u svakom prostoru se nalaze po dve WC kabine sa vakum sustavom WC školjki.

Toaleti imaju ugrađenu anti-vandal EUROmodul sanitarnu opremu od nehrđajučeg čelika INOX AISI 304 (wc školjka, vodokotlić, umivaonici, ogledala).

 

saznaj više

Kiosk za fast food PULSE

20.01.2017.

Kiosk za prodaju brze prehrane PULSE konceptualno je zamišljen da u svom sastavu nudi pripremu i prodaju hrane te nudi zaštićen prostor za konzumaciju - terasu. Kiosk je dimenzija 9,0 x 3,0 metara sa valovitim aluminijskim limom kao završnom fasadom. Kiosk je projektiran da u potpunosti zadovoljava izrazito nepovoljne vremenske uvjete Skandinavskih zemalja sa adekvatno ugrađenim elementima - cinčanom čeličnom varenom konstrukcijom i termoizolacijskim panelima predviđenim za cjelogodišnje korištenje objekta.

saznaj više