montažni objekti - urbana i reklamna oprema

Vodeći smo proizvođači kontejnera, prefabriciranih objekata, urbane i reklamne opreme u Hrvatskoj, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Europi. Proizvode naše tvrtke svakodnevno susrećete na ulicama i trgovima brojnih gradova. Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspješno poslovanje te izrazito razvijene inovacije među kojima čemo istaknuti oskara za produkt dizajn REDDOT i iF product design awards.

Više o nama

NOVOSTI

Montažni objekt - učionice za djecu s posebnim potrebama

27.05.2016.

Za potrebe poznatog klijenta iz grada Basel - Švicarska, EUROmodul je projektirao, proizveo i montirao montažni objekt dimenzija 15m x 6m za potrebe škole,a sastoji se od dvije učionice za djecu sa posebnim potrebama. Montažni objekt proizveden je od custom made kontejnera sa prilagođenom konstrukcijom niskoenergetskog PREMIUM modula.

saznaj više

Kiosk biljetarnica (naplata ulaza u špilju) ugostiteljski objekat i sanitarije za Biševo, Modra špilja

23.05.2016.

Na otoku Biševu za posjetitelje modre špilje EuUROmodul je projektirao, proizveo i isporučio kiosk za ugostiteljstvo koji je postavljen odmah do turističko-informativnog centra koji je prošle godine također proizveden i isporučen od strane EUROmodula.

saznaj više

Montažni objekt - odjel za inženjering bolnice St. Gallen

19.05.2016.

Za jednu od najpoznatijih Švicarskih bolnica u St. Gallen-u, EUROmodul je projektirao, proizveo i montirao custom made (izrada po mjeri) montažni objekt dimenzija 25m x 6m sastavljen od kontejnera prilagođenih specifikaciji po zahtjevu kupca. Unutrašnjost se sastoji od tehničkih prostorija, mini-kuhinje i toaletnog prostora. Zbog diskrecije klijenta, slike HI-TECH unutrašnjosti nismo u mogućnosti objaviti.

saznaj više

Montažni objekti za smještaj zlostavljenih žena

20.04.2016.

EUROmodul je projektirao, proizveo i instalirao objekat koji se sastoji od 18 Eurostandard modula sa toplinskom izolacijom koja module svrstava u niskoenergetski razred. Vanjski zidovi, pod i krov je obložen PU panelom 120mm (U=0,18W/m2K), dok su pregradni zidovi od Knauf sustava W112. WC i tuš kabine su napravljene od HPL-a. Podovi sanitarija i vešeraja su obloženi protuklliznim vodootpornim PVC-om.

saznaj više

Uredski kontejneri prema želji kupca

01.04.2016.

EUROmodul je proizveo i montirao kontejnere izrađene po mjeri kao modularne objekte za uredsku namjenu poznatog klijenta u Švicarskoj. Prednje i bočne fasade su izrađene od aluminijskih profila te sigurnosnog stakla u PREMIUM izvedbi. Ulazna vrata izrađena su od sigurnosnog stakla. Dovod i odvod vode pripremljen je u tvornici za mini kuhinju i potpuno opremljenu sanitariju sa protočnim bojlerom za toplu vodu.

saznaj više

Modularni objekti za izbjeglice u Njemačkoj - kontejnerski kampovi

26.02.2016.

EUROmodul proizvodi i projektira modularne objekte - kontejnerske kampove za izbjeglice, a sastavljeni su od kontejnerskih modula. Materijal i oprema izrađuje se na zahtjev prema europskim normama (protupožarnost, buka, statički zahtjevi). EUROmodul vrši organizaciju prijevoza i sudjeluje u gradnji kontejnerske modularne gradnje na lokaciji u Njemačkoj.

saznaj više
NOVOSTI