EUROmodul urbana oprema

Vodeći smo proizvođači kontejnera, prefabriciranih objekata, urbane i reklamne opreme u Hrvatskoj, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Europi. Proizvode naše tvrtke svakodnevno susrećete na ulicama i trgovima brojnih gradova. Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspješno poslovanje te izrazito razvijene inovacije među kojima čemo istaknuti oskara za produkt dizajn REDDOT i iF product design awards.

Više o nama

NOVOSTI

Autonomna WC kabina sa tankovima

03.07.2015.

Za potrebe klijenta iz grada Koeln u Njemačkoj idejno smo razradili, isprojektirali, proizveli i montirali autonomnu sanitariju koja se montira u postojeći objekt.

saznaj više

montažni objekt - Motel u Novosibrisk regiji

29.06.2015.

EUROmodul inženjering i proizvodnja po mjeri ( custom made ) montažnog objekta izvedenog od kontejnera za potrebe motela, mini caffe bara i trgovine za poznatog ruskog partnera.

saznaj više

PREMIUM montažni objekt - upravana zgrada

25.06.2015.

Custom made ( po mjeri ) inženjering i proizvodnja energetski učinkovitog montažnog objekta PREMIUM s visokim koeficjentom toplinske izolacije, zaštite od buke i vatrootpornosti transportiran je i montiran na lokaciju u Njemačkoj za poznatog klijenta.

saznaj više

Ležaljke HOVER - eXceptional series kolekcija

24.06.2015.

Za potrebe šetnice uz more i javnog parka "Komušćak" Općine Lovran, proizveli smo 12 kom. HOVER ležaljki iz EUROmodul eXceptinal series proizvodnog programa.

saznaj više

ESSENTIAL javne sanitarije sa WC vakum tehnologijom za grad Astanu

06.06.2015.

EUROmodul je proizveo i isporučio prve dve od ukupno 15 ugovorenih custom made javnih sanitarija ESSENTIAL prema izmenjenoj specifikaciji po zahtjevu klijenta za glavni grad Kazakhstana, Astana.

saznaj više

IceTUBE štand za prodaju sladoleda

25.05.2015.

Prema zahtjevu najvećeg hrvatskog proizvođača sladoleda LEDO d.d., EUROmodul je izradio dizajn i projektnu dokumentaciju za proizvodnju štanda EUROmodul IceTUBE za potrebe prodaje sladoleda.

saznaj više
NOVOSTI