EUROmodul urbana oprema

Vodeći smo proizvođači kontejnera, prefabriciranih objekata, urbane i reklamne opreme u Hrvatskoj, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Europi. Proizvode naše tvrtke svakodnevno susrećete na ulicama i trgovima brojnih gradova. Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspješno poslovanje te izrazito razvijene inovacije među kojima čemo istaknuti oskara za produkt dizajn REDDOT i iF product design awards.

Više o nama

NOVOSTI

Custom made, prenamjenjeni brodski kontejneri

16.01.2015.

EUROmodul je prenamjenio standardne 20" brodske kontejnere te izradio fasadu od metalnih kaseta i ugradio termalnu izolaciju unutar cijelog brodskog kontejnera. Kontejneri će služiti za instalaciju Motorola elektroničke opreme za uporabu u vojne svrhe.

saznaj više

2015.

24.12.2014.

Blagoslovljen Božić i Sretna Nova 2015 godina.

Projekt MOSKVA - 200 vakumskih sanitarija . 80 dana

18.11.2014.

Predstavljamo Vam video o projektu te proizvodnji 200 sanitarnih vakumskih javnih sanitarija sa tankovima fekalija i tehničke vode u roku od 80 ugovorenih dana. Know-How je mala stvar koja čini velike razlike, a više o tome možete pogledati na našem službenom YouTube kanalu.

saznaj više

Javne sanitarije ESSENTIAL sa vakum sistemom

10.11.2014.

Za potrebe našeg partnera u Kazakhstanu, EUROmodul je dizajnirao te proizveo vakumsku javnu sanitariju za grad Astana. Javni WC ima dva odvojena korisnička prostora; muški / ženski te korisnički prostor za osobe s invaliditetom.

 

saznaj više

custom made klasična javna sanitarija

22.10.2014.

EUROmodul klasična javna sanitarija proizvedena po mjeri u skladu sa specifikacijom prema zahtjevima klijenta. Sanitarija se sastoji od korisničkog prostora za osobe s invaliditetom, muškog, ženskog te tehničkog prostora. 

saznaj više

"custom made" javne sanitarije sa vakum sistemom

07.10.2014.

Za poznatog klijenta iz Moskve, EUROmodul je proizveo i isporučio po mjeri ( custom made ) javnu sanitariju sa vakum sistem WC školjki. Korisnički prostori sanitarije podjeljeni su na muški ženski, dok je ženski korisnički prostor prilagođen po standardu za osobe sa invaliditetom te opremljen s stolom sa presvlačenje beba .

saznaj više
NOVOSTI
!-- Google Code for Remarketing Tag -->