montažni objekti - urbana i reklamna oprema

Vodeći smo proizvođači kontejnera, prefabriciranih objekata, urbane i reklamne opreme u Hrvatskoj, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Europi. Proizvode naše tvrtke svakodnevno susrećete na ulicama i trgovima brojnih gradova. Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspješno poslovanje te izrazito razvijene inovacije među kojima čemo istaknuti oskara za produkt dizajn REDDOT i iF product design awards.

Više o nama

NOVOSTI

Ekskluzivni sanitarni modularni objekt za Marinu Punat

12.11.2015.

EUROmodul je projektirao i proizveo ekskluzivne sanitarije prema individualnom projektu kao složen modularni objekt za Marinu Punat na otoku Krku instaliran na morskom pontonu. Modularni kompleks sastavljen je od 3 kontejnera zasebnih muških i ženskih korisničkih prostora, tuševa te tehničkog prostora.

saznaj više

Nadstrešnica za bicikle tip 606 za Američku ambasadu

06.11.2015.

Američko veleposlanstvo nam je zatražilo personifikaciju standardne nadstrešnice za bicikle 606 za motocikle i bicikle, EUROmodul uvjetom običaj inženjering i proizvodnju za pružanje sigurne upotrebe zbog velikih dimenzija nadstrešnica. Izgradnja je izrađena od crnog čelika, vruće pocinčani duboko i powdercoated u RAL Anthrazit boje s metalnim efektom.

vezani proizvod

PREMIUM modularni ured u kućnom vrtu

05.11.2015.

EUROmodul je napravio inženjering i proizveo po mjeri kvalitetan PREMIUM energetski učinkovit objekat sa izolacijskom vrijednosti U = 0,16 W / m2K koji se koristi kao vanjski ured u privatnom vrtu kuće u Švicarskoj.

saznaj više

Kontejnerski vagon za švicarske željeznice

02.11.2015.

Projektirali smo i proizveli kontejner po mjeri (custom made) za potrebe tehničke službe održavanja Švicarskih željeznica. Proračun konstrukcije kontejnera je u skladu sa proračunatim dinamičkim opterećenjima kontejnera koja nastaju pri silama ubrazvanja, kočenja i kretanja vlaka - lokomotive.

saznaj više

CUSTOM MADE Inox sanitarija za naftnu platformu

27.10.2015.

Za potrebe našeg kupca EUROmodul je projektirao, razvio i proizveo sanitariju prema vrlo složenom i specifičnom zahtjevu. Ova individualna, tj. 'custom made' sanitarija je postavljenja na naftnu plaformu i prilagođena nestandardnim uvjetima kao što su vrlo niske temperature i veliki salinitet.

saznaj više

QUAD Osvjetljena reklamna postolja za slikovne i tekstualne prezentacije na javnim lokacijama

16.10.2015.

10 obostranih reklamnih ploča proizvedeno je i isporučeno za Grad Rijeku. Reklamne površine dimenzija su 150 x 120 cm i osvjetljene pomoću akomulirane solarne energije sustavom fotonaponskih panela i foto ćelija. Plakatiranje se vrši slično kao i na našim City Light reklamnim vitrinama. kučišta su visoka ukupno 2,5 metara i posjeduju dva LED reflektora, svaki sa svoje strane za osvjetljavanje reklamnih površina.

saznaj više
NOVOSTI
-->