EUROmodul urbana oprema

Vodeći smo proizvođači kontejnera, prefabriciranih objekata, urbane i reklamne opreme u Hrvatskoj, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Europi. Proizvode naše tvrtke svakodnevno susrećete na ulicama i trgovima brojnih gradova. Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspješno poslovanje te izrazito razvijene inovacije među kojima čemo istaknuti oskara za produkt dizajn REDDOT i iF product design awards.

Više o nama

NOVOSTI

Javne sanitarije sa vakum sistemom montirane u gradu Astana

16.07.2015.

EUROmodul započeo je sa isporukom i montažom autonomnih javnih sanitarnih objekata u gradu Astana, Kazakhstan. Više pogledajte u priloženom video zapisu na našem službenom YouTube kanalu.

saznaj više Youtube video

VIP loža za stadion Rujevica - NK Rijeka

06.07.2015.

EUROmodul je projektirao i proizveo montažni objekt za potrebe pomoćnog stadiona NK "Rijeke" dimenzija 112m x 6,6m ( custom made ) izrađen od čeličnih profila koji se na lokaciji spajaju vijčano u jednu cjelinu, konstrukciju montažnog objekta.

saznaj više

Autonomna WC kabina sa tankovima

03.07.2015.

Za potrebe klijenta iz grada Koeln u Njemačkoj idejno smo razradili, isprojektirali, proizveli i montirali autonomnu sanitariju koja se montira u postojeći objekt.

saznaj više

montažni objekt - Motel u Novosibrisk regiji

29.06.2015.

EUROmodul inženjering i proizvodnja po mjeri ( custom made ) montažnog objekta izvedenog od kontejnera za potrebe motela, mini caffe bara i trgovine za poznatog ruskog partnera.

saznaj više

PREMIUM montažni objekt - upravana zgrada

25.06.2015.

Custom made ( po mjeri ) inženjering i proizvodnja energetski učinkovitog montažnog objekta PREMIUM s visokim koeficjentom toplinske izolacije, zaštite od buke i vatrootpornosti transportiran je i montiran na lokaciju u Njemačkoj za poznatog klijenta.

saznaj više

Ležaljke HOVER - eXceptional series kolekcija

24.06.2015.

Za potrebe šetnice uz more i javnog parka "Komušćak" Općine Lovran, proizveli smo 12 kom. HOVER ležaljki iz EUROmodul eXceptinal series proizvodnog programa.

saznaj više
NOVOSTI