montažni objekti - urbana i reklamna oprema

Vodeći smo proizvođači kontejnera, prefabriciranih objekata, urbane i reklamne opreme u Hrvatskoj, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Europi. Proizvode naše tvrtke svakodnevno susrećete na ulicama i trgovima brojnih gradova. Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspješno poslovanje te izrazito razvijene inovacije među kojima čemo istaknuti oskara za produkt dizajn REDDOT i iF product design awards.

Više o nama

NOVOSTI

Visual Dream reprezentativni ugostiteljski objekat

21.04.2016.

EUROmodul je izradio modularnu konstrukciju sa jednim zidom za kontejnerski modul dimenzija 6,0 x 2,4 x 2,6 metara i jedan kontejnerski modul dimenzija 2,4 x 2,4 x 2,6 metara sa vratima i zidovima sa svih strana. Sve instalacije (elektro instalacije, vodoinstalacije i kanalizacijski spoj), vanjska i unutarnja obrada su izvedeni prema želji kupca. Namjena objekta je referentni ugostiteljski objekt - caffe bar.

saznaj više

Montažni objekti za smještaj zlostavljenih žena

20.04.2016.

EUROmodul je projektirao, proizveo i instalirao objekat koji se sastoji od 18 Eurostandard modula sa toplinskom izolacijom koja module svrstava u niskoenergetski razred. Vanjski zidovi, pod i krov je obložen PU panelom 120mm (U=0,18W/m2K), dok su pregradni zidovi od Knauf sustava W112. WC i tuš kabine su napravljene od HPL-a. Podovi sanitarija i vešeraja su obloženi protuklliznim vodootpornim PVC-om.

saznaj više

Uredski kontejneri prema želji kupca

01.04.2016.

EUROmodul je proizveo i montirao kontejnere izrađene po mjeri kao modularne objekte za uredsku namjenu poznatog klijenta u Švicarskoj. Prednje i bočne fasade su izrađene od aluminijskih profila te sigurnosnog stakla u PREMIUM izvedbi. Ulazna vrata izrađena su od sigurnosnog stakla. Dovod i odvod vode pripremljen je u tvornici za mini kuhinju i potpuno opremljenu sanitariju sa protočnim bojlerom za toplu vodu.

saznaj više

Modularni objekti za izbjeglice u Njemačkoj - kontejnerski kampovi

26.02.2016.

EUROmodul proizvodi i projektira modularne objekte - kontejnerske kampove za izbjeglice, a sastavljeni su od kontejnerskih modula. Materijal i oprema izrađuje se na zahtjev prema europskim normama (protupožarnost, buka, statički zahtjevi). EUROmodul vrši organizaciju prijevoza i sudjeluje u gradnji kontejnerske modularne gradnje na lokaciji u Njemačkoj.

saznaj više

Autonomna javna sanitarija ESSENTIAL

23.02.2016.

Za potrebe investitora projekta "BEOGRAD NA VODI", EUROmodul is proizveo javnu sanitariju tip ESSENTIAL sa vakum sanitarnim sustavom. Javna sanitarija je autonomna, potpuno neovisna od dovodu tehničke vode i kanalizacije na lokaciji postavljanja.

saznaj više

Škola u Švicarskoj

19.01.2016.

Proizveli smo privremeni montažni objekt dimenzija 27m x 14,6m sastavljen od kontejnera u kratkom vremenskom periodu za potrebe škole u Švicarskoj.

saznaj više
NOVOSTI