EUROmodul urbana oprema

Vodeći smo proizvođači kontejnera, prefabriciranih objekata, urbane i reklamne opreme u Hrvatskoj, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Europi. Proizvode naše tvrtke svakodnevno susrećete na ulicama i trgovima brojnih gradova. Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspješno poslovanje te izrazito razvijene inovacije među kojima čemo istaknuti oskara za produkt dizajn REDDOT i iF product design awards.

Više o nama

NOVOSTI

CARBON.edition kolekcija - klupa RASCASSE

08.04.2015.

EUROmodul eksluzivna serija urbane opreme CARBON.edition - eXceptional klupa RASCASSE spremna je za isporuku našem klijentu u Njemačku.

saznaj više

fast food i kafić po mjeri - custom made

26.03.2015.

U suradnji s našim partnerom iz Austrije , EUROmodul je razvio dizajn, inženjering, proizveo i montirao montažni objekt po mjeri ( custom made ) - fast food i kafić na lokaciji u Beču.

saznaj više

eksluzivni VIP salon - Basel 2015

18.03.2015.

Za proizvođača luksuznih ručnih satova proizveli smo i montirali PREMIUM montažni objekt na dva kata, individualno proizveden i montiran za VIP kupce i goste. 

saznaj više

EUROmodul započeo izgradnju montažnog studentskog naselja u Berlinu

24.02.2015.

Tvornica EUROmodul potpisala je sa njemačkim investitorom ugovor 05.11.2014. za izgradnju studentskog naselja u Berlinu vrijednosti 12000m2 sa 392 različitik modula dimenzija 12m x 2.6m x 3m, što je prvi projekat takve vrste kojeg izvodi domaće poduzeće.

saznaj više

PREMIUM montažni objekt - klinika Luzern

22.02.2015.

PREMIUM prefabricirani montažni objekt za potrebe klinike Luzern proizveden je individualno - “custom made” prema zahtjevima kupca vođen EUROmodul PREMIUM specifikacijom modularne gradnje. 

saznaj više

Winterthur stadion - catering i WC kontejneri

18.02.2015.

EUROmodul ponovno je dokazao brz razvoj i proizvodnju individualno proizvedenih kontejnera za poznatog klijenta. Kontejneri su montirani u Švicarskoj na stadionu Winterthur te anti-vandalno opremljeni. 

saznaj više
NOVOSTI