montažni objekti - urbana i reklamna oprema

Vodeći smo proizvođači kontejnera, prefabriciranih objekata, urbane i reklamne opreme u Hrvatskoj, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Europi. Proizvode naše tvrtke svakodnevno susrećete na ulicama i trgovima brojnih gradova. Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspješno poslovanje te izrazito razvijene inovacije među kojima čemo istaknuti oskara za produkt dizajn REDDOT i iF product design awards.

Više o nama

NOVOSTI

proizvodnja montažnog objekta za Srijske izbjeglice

24.09.2015.

EUROmodul je ugovorio proizvodnju 2000 kom. kontejnera za potrebe smještaja Sirijskih izbjeglica. Pogledajte video jednog djela proizvodnje kontejnera koji će biti spojeni u cijelinu, montažni objekt sa spavaonicama, kuhinjom, sanitarnim prostorom, ambulatom, itd...

saznaj više

Flat Pack kontejner - video montaže na lokaciji

07.09.2015.

Pogledajte video montaže na lokaciji EUROmodul Flat Pack uredskog kontejnera. Flat Pack kontejneri proizvode se za transport na udaljene lokacije kako bi se uštedjeli troškovi transporta.

saznaj više

proizvodnja montažnih objekata za Njemačku - 151 komad

26.08.2015.

EUROmodul je započeo proizvodnju za sveukupno ponuđenu količinu od 151 montažnog objekata za Njemačku nakon potpisivanja ugovora sa najvećom Njemačkom i jednom od vodećih svjetskih tvrtki koja se bavi iznajmljivanjem, servisiranjem i prodajom prefabriciranih objekata i sanitarija. 

 

saznaj više

PREMIUM montažni objek - autosalon u Švicarskoj

25.08.2015.

PREMIUM visoko učinkoviti montažni objekt proizveden po mjeri ( custom made ) prema idejnom riješenju i zahtjevu klijenta sastavljen od modula 3 metra širine ukupne površine 80m2.

saznaj više

javna sanitarija sa vakum sistemom

22.08.2015.

Prema zahtjevu klijenta za riješenjem instalacije javnog WC-a na lokaciji bez mreže pitke vode i kanalizacije, proizveli smo i montirali javnu sanitariju sa vakum sistemom.

saznaj više Youtube video

EBA51 - započela montaža objekta Nelly

20.08.2015.

Započeli smo sa montažom prvog objekta Nelly studentskog naselja u Berlinu - EBA51.

saznaj više
NOVOSTI