EUROmodul urbana oprema

Vodeći smo proizvođači kontejnera, prefabriciranih objekata, urbane i reklamne opreme u Hrvatskoj, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Europi. Proizvode naše tvrtke svakodnevno susrećete na ulicama i trgovima brojnih gradova. Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspješno poslovanje te izrazito razvijene inovacije među kojima čemo istaknuti oskara za produkt dizajn REDDOT i iF product design awards.

Više o nama

NOVOSTI

proizvodnja montažnih objekata za Njemačku - 151 komad

26.08.2015.

EUROmodul je započeo proizvodnju za sveukupno ponuđenu količinu od 151 montažnog objekata za Njemačku nakon potpisivanja ugovora sa najvećom Njemačkom i jednom od vodećih svjetskih tvrtki koja se bavi iznajmljivanjem, servisiranjem i prodajom prefabriciranih objekata i sanitarija. 

 

saznaj više

PREMIUM montažni objek - autosalon u Švicarskoj

25.08.2015.

PREMIUM visoko učinkoviti montažni objekt proizveden po mjeri ( custom made ) prema idejnom riješenju i zahtjevu klijenta sastavljen od modula 3 metra širine ukupne površine 80m2.

saznaj više

javna sanitarija sa vakum sistemom

22.08.2015.

Prema zahtjevu klijenta za riješenjem instalacije javnog WC-a na lokaciji bez mreže pitke vode i kanalizacije, proizveli smo i montirali javnu sanitariju sa vakum sistemom.

saznaj više Youtube video

EBA51 - započela montaža objekta Nelly

20.08.2015.

Započeli smo sa montažom prvog objekta Nelly studentskog naselja u Berlinu - EBA51.

saznaj više

montažni objekt - kamp za Srijijske izbjeglice u Njemačkoj

16.08.2015.

Prema zahtjevu Njemačkog klijenta, EUROmodul je izveo inženjering i proizvodnju kontejnerskog kampa za izbjeglice iz Sirije.

saznaj više

montažni objekt - IKEA uredski kontejneri

03.08.2015.

Projektirali smo i proizveli montažni objekt dimenzija 20m x 10m, sastavljen od 16 standardnih uredskih kontejnera za potrebe kompanije IKEA u Rusiji, područje Kirovske Oblasti u mjestu Novaya Vyatka.

saznaj više
NOVOSTI